Done Pro Class ..!!





At least yo'll, I finish my Beauty Pro Class with Hair do... It was all worth it...!! also my bad for not blogging for a months *rolling eye* So back to my beauty Pro Class ..., I have already finish like 1 month ago and... I'm having a Test for my MakeUp Class soon. I really hate doing Hair do.. I wasn't that good, I have to do more practice practice and practice #ooosshh...!! well I will the photo which from my advance class  hope you all love it. hang on for a second I wanna eat my pudding again #LOL

Before I post the photo... actually, from this month onward I'm no logger at my old dorm. I've alrd moving to my other mother house ( actually I don't know how to say " mama angkat " ) #akward oh ya.. yo'll have to know that my ROOM was really a MESS right now X__X totally a MESS!! my brother told me that he would really like to help me clean it up one day... *you will never know when will that one day came up #LOL


Oh ya.., did you guys know about Vlog ?? I just notice about Vlog from my Best friend Sasa. watching here doing it was a lot of fun.. so I look trough YouTube about vlogging..., I found out this cute couple daily vlog and they were so funny and hilarious... MattnKayleigh just go find out for yourself.
So yeah .., enough talking now.. I will show you about my makeup and hair do 





8 comments

  1. Hai ce melissa..
    ah, hasil makeup km bagus, jadi malu km lihat punya aku yg ga ada apa2nya (-->hasil otodidak).
    Km bljr makeup school dmn?

    Thank you for leaving me comment

    Vncland.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Riyanti =) tapi hasil kamu juga bagus kok nanti juga pasti lebih bagus lagi hehehe... =)
      aku belajar di Linda Makeup School biasa untuk bridal makeup sih =)

      Delete
  2. Aiih,,keren bgt hasil makeup & hair do nya <3
    Aku pengeeeen bgt belajar makeup school tp blm kesampaian *sibuk ngurus anak* (>_<)

    misseharascloset.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe makasih say <3
      tapi hair do itu musih bener telaten deh... kalau ga suka hair do... pasti emosian bawaanya =D

      Delete
  3. mba makeup nya bisa halus lus lus lus.. ajarin (T___T) keren lhooo..

    salam kenal mba..

    sistersdyne.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe =) aku kursus kok mba =) dan blom halus banged malah masih perlu latihan nih =)
      kamu juga nanti pasti bisa kok lama2 hehe

      Delete
  4. Wah... Yang pro memang beda ya... Aku juga mau belajar di make up school gitu... tapi belum kesampaian... hiks

    Thanks ya udah follow blogku :D
    Aku follow back yaa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya beda say :) dan memang untuk bridal makeup soalnya hehehe

      Delete

Heloo Loveleigh reader.., terima kasih sudah mau mampir dan baca-baca blog post Melswidjaja.

Silahkan tinggalkan comment kalian dibawah sini, aku membaca setiap comment yang ada jangan lupa untuk click 'notify me' button agar saat aku balas comment kalian, kalian akan mendapatkan notifnya