Life Update ; Aileen 24 Months


Hello Loveleigh...!! Iyaa jadi sekarang ini anak perempuan kecil ku ini sudah 24 months..!! or I would say that she is 2 years old now...!! betapa cepatnya hari berganti dan Aileen sudah semangkin besar ya ;) seperti yang udah-udah.. Aileen ini anaknya cepat belajar segala sesuatu hal.. and as her mom.. knowing that, pengen rasanya ga usah kerja cepet-cepet punya jodoh yang baik dan sayang sama Ai dan aku bisa kerja di rumah sambil ngeblogging ;) so yukk... ini ada beberapa photo ulang tahun Aileen ku

{SPONSORED} PHILIPS KERASHINE HAIR STRAIGHTENER REVIEW


Rambut kamu Frizzy & damaged ??!! do not afraid..!! Philips telah keluarkan Kerashine hair tools yang terdiri dari 3 alat menurut web http://www.philips.co.id/  ; The Kerashine Dryer, Straightener and Heated Styling Brush, yang dapat membantu kamu untuk mencapai gaya rambut yang kamu suka tanpa merusak rambut kamu loh..!! Also it will make your hair look shiny and sleek. I've got the change to try one of this product..!! I'm so happy with it..!! Naah... kamu pasti setuju banget kalau kita-kita ini para cewek menghindari yang namanya hair straightener, dryer or curly untuk mencegah yang namanya rambut patah2 / rusak.. ya kan??!

LIFE UPDATE ; AILEEN 23 MONTHS


♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months | ♥ 15 Months | ♥ 16 Months | ♥ 17 Months | ♥ 18 Months ♥ 19 Months | ♥ 20 Months | ♥ 21 Months | ♥  22 Months 
Haiii...!! we are back..!! Life Update ; Aileen 23 Months...!!
ouw yeahh... ouw yeahh... bentar lagi udah mau 2 tahun.. oh my gosh..!! cepet banget kamu nak... ga lama lagi kamu sekolah dan mama harus mangkin kerja keras buat ngurus kamu nak nak..!! #Semangatsemangat!!!

Original Source - Super Scrub Mint and Walnut

Hellooo.... time goes really fast hah... It's November.. and briefly again going December - Christmas - New Year..!! how was your goals this year?? are they fulfilled?? ^^

Okee let's go back to what I'm going to review hehehehe.. This time I'm going to review one product from Original Source. I ended up choosing Super Scrub Mint and Walnut. So, when I smelled it for the first time, I knew that I'm gonna love this!! 


Life Update ; Aileen 22 Months


♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months | ♥ 15 Months | ♥ 16 Months | ♥ 17 Months | ♥ 18 Months ♥ 19 Months | ♥ 20 Months | ♥ 21 Months 

Yeeiii...!! she's 22 Months dan 2 bulan lagi dia bakal 24 months which means Aileen 2 Tahun and my baby is not a baby anymore T__T #nangishisteris Iaa.. di 22 Months ini aja haduhhh.. aku dah ampun2 loh sama my baby not so baby anymore... kenapa... haduh lagi bandel-bangel wajar sih.. tapi ngurus sendiri lumayan kan ya boo...

TheFaceShop Oil Control Water Cushion

Akhirnya aku bisa nyoba juga yang namanya Cushion #muahahahaha bahagia banget ya gue boo..
soo.. yeah aku seneng banget bisa dapet hadiah dari KawaiiBeautyJapan!! mau tau mau tau aku dapet apa..??? yuk yuk yuk


InstaBlur The body shop

Okay!! Okay!! I'm so excited to review this..!!I about a new primer it's because my old one is already empty and need a new one. So I stop by to this one store name The body shop..!! I found what I search and yeah it's the Instablur primer!! I found out they also have primer for eyes maybe next time I will bought that too. so yeah let me review the Instablur primer first ^^

Instablur is a 5-in-one primer that smoothes skin's texture, prolongs makeup, covers up pores, controls shine, and conditions skin. It comes in one universal shade!!


The difference between Serums, Essences, Ampoule, Booster

Greeting my loveleigh reader..!! Jadi ia nih aku pengen banget ngebahas yang namanya Serums, Essences, Ampoule, Booster... do we really need this..?? umur berapa sih kita butuh product-product ini..??!! yuk yuk yuk mari di bahas satu persatu ya.. ^^

Facial brush from The body shop

ouw em gii udah tanggal 7 Oktober aja. time flies so fast huh..?! So how was your day Loveleigh?? Have you wash / clean your face?? do you use the facial brush already?? Kaloo blommm ini nih salah satu facial brush yg murmer dan ga bikin kantong sakit pastinya #huehehehehe


Daycare / Preschool daeraeh PIK ataupun Muara Karang ( will always up to date)

Hai moms...!! Ia karena aku kesel susah banget yang namanya nyari2 tempat daycare di daerah Jakarta Utara ( Muara Karang - Pluit - PIK ) Jadi ga sengaja aku menemukan 3 tempat daycare yang mungkin mereka ga terlalu ada di google or anything.. karena aku seorang mom yang ingin berbagi buat mommy2 yang butuh daycare juga.., jadi post ini khusus aku buat mommy2 yang nyari tempat daycare daerah Jakarta Utara specially ( Muara Karang - Pluit - PIK ).


Kegalauan antara Babysitter or Daycare ...!!

Hai again loveleigh...!! sorry banget kalo lagi-lagi aku post tentang motherhood/parenting.. soalna ini kegalauan yang terjadi sama aku belakangan ini setelah mulai kembali beraktifitas kerja. mungkin buat yang single parent atau keluarga yang mama & papanya sama2 kerja dan ga bisa urus buah hati ini jadi kegalauan sendiri ya boo.. tapi kalau bisa titipin ke kakek neneknya sih enak-enak aja walau kadang pasti merasa ga enak atauu.. bakalan tau kalau anak kita bakal di super duper manjain... #happentome Jadi  aku sempet banget galau antara Baby Sister atau Daycare...


Life Update ; Aileen 21 Months

Hollaaa Loveleigh..!!
How was everybody doing..?? I'm having a bit trouble now a day's
so yeah today I will post a Life update of my cute baby Aileen...

♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months | ♥ 15 Months | ♥ 16 Months | ♥ 17 Months | ♥ 18 Months ♥ 19 Months | ♥ 20 Months 

Biar photo menjadi bukti tentang anak ku yang unyu-unyu ini.. Iyaap ini dia Aileen yang sudah mulai memasuki usia 21 bulan / 1 Tahun 9 Bulan... wooww time goes really fast >_<
Aileen bukan baby lagi ya Ai kamu sekarang sudah mulai menjadi toodler nak ... perkembangan significant dari si kecil yang unyu banyak banget bikin mamanya kaget dengan tingkah lakunya...
apa aja yang udah terjadi akhir-akhir ini ??

♥  Trauma hilang
Hal yang membuat aku bahagia itu adalah Aileen sekarang sudah mulai terbiasa dengan lingkungan besar dan mulai bisa dekat dengan laki-laki dewasa #dulu takut banget gara-gara saya berantem sama seseorang jadi ya bagaimana ya... tapi tetap aku seneng banget bahwa sekarang Ai sudah bisa dekat dengan laki-laki dewasa.

♥  Expresi

Kalau mamanya udah ngeluarin HP dan ketauan nyorot Aileen pasti Aileen langsung senyum-senyum dan berpose dengan expresinya yang girang. kalau mamanya bilang Aileen mana monyongnya, meletnya dan senyumnya langsung deh itu gaya di keluarin sembari nunggu mamanya photo. Aileen juga suka berpose kalo mamanya bilang " Cantiknya mana?? " " kalo bobo gimana" lucunya lagi Aileen itu kalo disuruh pose cantik, kedua tangannya langsung di pipi kayak cherrybell tapi klo bobo cuma satu tangan di taruh pipi sambil kepalanya miring-miring dan matanya merem-merem =D so funny right..??

♥ New Words
Aileen sekarang sudah lumanyan mengenal banyak kata-kata seperti meong - kakak - ini - apa - no - yes - ndak - ya ya ya - auntie - mbee - moo - abon. yups..!! ini kata-kata baru yang udah bisa di ucapin sama ai. kalau mama tanya " dde namanya siapa?? " " Aii... " karena aku terbiasa pangil aileen dengan sebutan Ai jadi dia selalu inget namanya Ai. kalau mama nya tanya " itu siapa?? " (tante-tante bule di sebelah apart)  aileen jawabnya " ounti " pinter banget yaa...!! #such a happy mom..!!

♥ New stuff she can do

Aileen udah pintar.. sekarang kalau makan maunya makan sendiri, pegang sedok sendiri walau lebih sering mengunakan tangan #huahahaha walaupun Aileen makannya susah tapi aku seneng banget kalau aileen minta sendiri dan suka minta nambah. Aileen juga udah pintar pegang pencil warna baru-baru ini karena aku baru beliin kertas gambar sama pencil warna baru dan happynya minta ampun..!! langsung coret-coret gitu.. sekali di ajari cara pegang pencil yang benar, saat aileen pegangnya salah aku cuma bilang " Aileen cara pegang pencilnya gimana?? " langsung buru-buru benerin deh.

Tapi memang ada kalanya aku sedih karena ga bisa seharian bareng anak ku karena kerja tapi sebisa mungkin sabtu minggu aku berusaha untuk selalu dampingin Aileen. Pasti aku ajakin berenang, maen ayunan, dan prosotan. Apa lagi kalau Aileen temu aku pas pulang kerja dari jauh juga langsung teriak " mami mami mami " sambil tangannya lambai-lambai ke aku kalau lagi di gendong sama mbak tapi kalau lagi jalan sendiri liat aku langsung deh nyamperin aku sembari lari-lari. Tapi kalau dah sampe rumah abis di gendong trus becanda-canda kadang aileen suka marah-marah and nangis lama (mungkin karena kangen baru temu) #kadang sedih liatnya tapi gimana dong nak mama sendiri nak kamu yang sabar ya nak =*

That's all deh.. perkembangannya akan aku beritahu lagi di post selanjutnya muaach..!!



Facial Cleanser brush that I recommend



Haii loveleigh..!! Iaa.. maklum ya aku jadi kurang ngeblog nih.. soalna budget lagi kendor buat sehari2 ama anak padahal ada sih beberapa barang yg pengen di review cuma sayangnya ga ada tempat yg bagus untuk tempat photo T__T sedih banget kan T__T jadi ya aku lagi pengen bincang2 soal facial cleanser brush nih.. dan ini ada beberapa facial cleanser brush that I love dari yg mahal sampe yang murah =)


LIFE UPDATE ; AILEEN 20 MONTHS

♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months | ♥ 15 Months | ♥ 16 Months | ♥ 17 Months | ♥ 18 Months ♥ 19 Months

Haii friends..!! balik lagi ketemu sama Aileen di 20 Months old..!! Yeiii...!!  di 20 months ini so sorry banget.. karna aku jarang bisa photo Aileen.. ditambah Aileen tuh ga mau diem kalau di photo.. karna udah tau saat mau diphoto T__T jadi so sorry for the picture.

di saat2 ini.. yaah my baby pastinya udah menjadi toddler yang suka ngerecokin sana sini.. ga mau diem.. udah mulai tanya ini itu.. pokoknya.. mamanya dibuat capek deh.. tapi tetep seneng kok :D

LIFE UPDATE ; AILEEN 19 MONTHS


♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months | ♥ 15 Months | ♥ 16 Months | ♥ 17 Months | ♥ 18 Months

Haii Aileen dah 19 months nih.. seperti yang kalian tau.., Aileen di bulan July ini aku jaga sendiri dirumah.. karena Pembantu mudik dan kantor juga lagi libur... senang sih bisa jaga anak sendiri.. karena benar-benar bisa lihat perkembangannya sendiri dan juga aku bisa menjaga juga memberi arahan yang baik untuk Aileen.

Beauty Talk ; Body Lotion vs Body Butter vs Body Cream

Hello Ladies..!! I know it's been a long long day.. but hey..!! I'm back with a little beauty talk about Body Lotion vs Body Butter vs Body Cream. Well you might always bought the Body Lotion and less Body Butter or Body Cream right?? or maybe you might have it from someone as a gift right?? right??
.
.
.

So what is the different about them..?? you might be thinking that they were all the same right?? but hey!! they all are different and each of them have their advantage.
Let's begin to know each of them loveleigh =)
Texture :
Body Lotion : it's more liquid than the other 2
Body Butter : more concentrated like butter
Body Cream : the texture is more light that the body butter
Humidity :
Body Lotion : the light one and it won't feel greasy ( you may apply it anywhere )
Body Butter : the thicker one and it is more greasy ( you may apply it for you elbow, knee, feet )
Body Cream : the thickness one  ( you may apply it anywhere )

Which one is the best for your skin??
Body Lotion : average skin and looking for strong shine and strong scent.
Body Butter : if you have a real dry skin I might recommend you this!!
Body Cream : if you have normal / average skin, and you just want a sheen, this is the right one.

one more thing.., you might also hear body milk right?? well it was same as body lotion ^^ and In the end you might need all of them =) but still I love all of them hehehe.. cause after taking a shower I use body lotion, before sleep I use body butter for my elbow, knee and feet, and I brought body cream at work it was useful =)

LIFE UPDATE ; AILEEN 18 MONTHS


♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months | ♥ 15 Months | ♥ 16 Months | ♥ 17 Months

Hai lovely moms.. sorry banget kalau telat update.. soalnya aku juga susah dapetin photo baru Aileen belakangan ini... Soo.. aku cuma bisa kasih photo yang macam ini aja deh..
yuk langsung aja aku kasih liat updatean terbaru Aileen di 18 months ini ^^

No more black head with Clear Nose for Men & Women

Hello Loveleigh..!! It's been a long month for me not posting any review or tutorial.. yeaah so much stuff to do and busy for being a mother ^^ but still I keep treating my self a good weekend days. oh ya.., do you notice about my new template blog..?? yeah lately I love something simple and clean^^  hehehe soo... yeah I'm going to review this clear nose


My new Home for my precious lil family

Hello Love Leigh reader..!! well.., surprise surprise.. !! I've already move from my friends house..!! at least..!! I have my own little apartment #YEIIII  so yeah I'm totally happy..!! I've been move from last month... and I'm really busy now a days cause I'm not done with my cosmetic table. Soo.. yeah welcome to my new apartment!! This post is contain with a lot of picture =p so welcome everyone ^^

this is the hall way of my apartment... and my apartment is on the left corner ^^



Deciding back to the GYM and stay healthy food

hello loveleigh...^^ I'm sorry for not updating my blog.. I'm quite busy last week because I'm moving to my new apartment yeii..!! and yes it's only me, Aileen ( my baby ) and nanny. so yeah I've already moving in last month and I clean everything but not my make up stuff.. too much stuff and I need an acrylic to put my make up stuff at my make up table. so yeah.. let's go back to the topic of GYM.


yeah it's been a long long year ago I go to GYM or exercising like running or anything. Sooo... yeah I'm getting fatter and fatter.. I notice how  I'm not that healthy and how fat I am... Just standing in front of my mirror I could see my double chin >__< #IHATETHIS (sorry for the caps lock) also.. I can't use all of my jeans anymore T__T and now it's hard for me to bought a new pants / jeans / skirt. Alsoo my little sister is going to married like 5 more months from now >__< it's means I have 133 days for me to have a good body shape. soo.. 2 days ago I go to baywalk mall (somewhere in Jakarta) there is this GYM which is really near with my new apartment place SO I decide to ask the GYM there.

when I go there and ask about the GYM I would say that this GYM is good enough for me. I could do RPM, lifting weights, body pump and others. When my body or weight is check by the PT from the GYM. my weight is 60.4 KG #WHAT..!! my fat is about 30 something gram I think and it's mean 14 something KG wow that's a lot of fat T__T so yeah I'm deciding for going back to GYM cause I want to shape and firm my body also lose some more weights!!

about eating healthy food yes I would like to eat healthy food from now..!! even thought from this month I've tried to eat healthy but still I'm doing a lot's of cheating T__T and I also tried not to eat after 7 pm above. So my plan is that I'm going to GYM and eat healthy from next week I hope I could have a good and healthy body^^

LIFE UPDATE ; AILEEN 17 MONTHS


♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months | ♥ 15 Months | ♥ 16 Months | ♥ 17 Months | ♥ 18 Months | ♥ 19 Months | ♥ 20 Months | ♥ 21 Months | ♥  22 Months | ♥ 23 Months | ♥ 24 Months | ♥ 25 Months | ♥ 26 Months

Loveleigh...!! bused dah bulan berganti bulan cepet banget... T__T aku tambah tua juga di bulan ini.. Tapi ada yang selalu membuat aku semangat di pagi hari.. Iaa... ngeliat wajah malaikat kecil ini tiap kali bangun rasanya bikin semangat dan happy...

Part 4 My 3rd visit at Erha Clinic PIK

Hello Loveleigh..!! how was your weekend - days =D So far so good..?? tenang-tenang post ini akan tetap berlanjut dengan Bahasa kok.. jadi jangan kuatir ya. Yup.. yup ga disangka2 ternyata ini sudah post part 4 aku tentang Aku dan Erha Clinic. buat teman-teman yang penasaran dengan kulit ku seperti apa bisa baca Part 1 sampai 3 nya ;

Part 1 Story of my brakeout
Part 2 Story of my breakout (visiting Erha Clinic PIK)
Part 3 My 2nd Visit at Erha Clinic PIK

Jadi bagaimana nih dengan kelanjutan ceritanya dengan Erha Clinic..?? aku cuma bisa bilang TOP banget..!! kenapa??? sekarang muka aku menjadi lebih baik dan lebih baik...!! seneng banget walau ini baru ke 3 kalinya aku balik ke Erha Clinic, Tapi bisa di bilang ini penyembuhan yang ga terlalu lama maupun terlalu cepat... memang ya cantik itu butuh waktu dan kesabaran... ^^

The Bakery Lollipop Blusher No.05

Hello Loveleigh.., I'm going to review a cute blusher from The Bakery Lollipop by Beauty Buffet. I really love Beauty Buffet products.. well, not only their products but also their packaging are super cute ^^ 

LIFE UPDATE ; AILEEN 16 MONTHS


♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months | ♥ 15 Months 

Yeeiii...!! Kita udah pindahan nih di Apartment baru..!! hihihi..seneng banget bisa pindah dan tinggal di apartment ^^.. cape di paginya sih soalnya gedebak gedebuk beresin ini itu gitu... tapi cepet kelar kok.. di bantu dua cowok-cowok baik. Soo... sekarang Ai dah 16 bulan loh.. cepet banget ya...

Beyond Aqua Bloom Moisture Peeling Gel

Hello loveleigh..!! was your skin..?? healthy?? but don't forget that it wasn't about your skin but how you treat them with love #hug&kiss


Hei loveleigh.., don't ya remember that a few days ago I'm post a bout Beyond event?? yes this is what I got from Beyond.. well, they let me choose from their Aqua Bloom series product so I choose get Moisture Peeling Gel. why I choose this product, it because my peeling gel is run out #huahahaha

REVIEW : Gizi Super Cream

Hey Ho.. Hello… Loveleigh..!! how was your skin..?? healthy and glowy enough?? Today I have this special product from Gizi Super Cream. Have Loveleigh know about this Gizi Super Cream …?? If you haven’t this is my review about Gizi super Cream.



Where do I know about this Gizi Super cream?? Of course from my friend who already use it. Gizi is one of famous product and now it’s back again..!!  Have you know that this product has been present in Indonesia more than 40 years.  ( long enough don’t you think??)
First come first.. Thank you to Kawaii Beauty Japan so I can try this Gizi product that really booming. So the product that I receive is Cream Nano, Cream Nano +SPF and Facial Foam. ( If loveleigh recognize, this is their new packaging )

Review Kracie Ichikami Repair & Prevent Hair Damage

Hello again Loveleigh.. please don’t get boring with my blog… I will do anything for you for stay tune on my blog ^^ If you’re one of my new loveleigh reader, I hope you may find this hopeful and back to my blog again ^^

Have you heard about Kracie product..?? yes they also have a hair product name Ichikami. I also wanted to say thank you because I could get this product from Kawaii Beauty Japan. I’ve been using the conditioner lately but I can’t never find the shampoo T__T  Soo.. today I’m going to review Ichikami Kracie product..!! #yeiii

Shampoo - Conditioner - Treatment - Hair Treatment Water

BEYOND'S exclusive Beauty Blogger Exposure

Hello there Loveleigh..!! last Saturday I'm having fun at Beyond's exclusive Beauty Blogger Exposure..!! firstly I was so thankful to this 2 beautiful ladies Jesslyn + Feegy ( 2 of them were also the host ) & Beyond Indonesia for choosing me to came on Beyond's exclusive Beauty Blogger Exposure!! So happy totally happy...!!

Such a great food to start with :)

Motherhood : it's all about ASI / Breastfeeding..!!

Hai hot mama and hot mama wanna be... kali ini aku pengen banget bahasa tentang ASI ( Air Susu Ibu ) jadi post ini kebanyakan buat mama2 wanna be nih... dan sepertinya posting ini lebih ke arah bahasa Indonesialah ya hehehe..

LIFE UPDATE ; AILEEN 15 MONTHS


♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months | ♥ 14 Months

Olaaa loveleigh reader..!! bulan depan aku dah mulai siap-siap untuk pindah ke apartment baru .. sebenernya aku lebih seneng kalau bisa punya rumah... tapi yang namanya tinggal cuma berdua bertiga... buat apa ??

yeeiii...!!! Aileen sudah 15 months loh.. ga kerasa ya...!! Aileen sampai sekarang blum pernah tantrum loh.. jadi I'm such a happy mom..!!! kalau di bilang bawel-bawel banget juga enggak sih.. tapiii lagi gemesh banget ama bocil satu ini..!!

101 Makeup : most important brush...!!

Hai Loveleigh..!! I know I know..., I've been really addicted to write now a days...!! I just want to tell ya Loveleigh some information and giving some knowledge =) I was hopping that you like it and it was hopeful for ya =) so Keep scrolling and read it loveleigh =)

So what is the most important brush...?! I would say that this is a must have brush item and I've been having this in original size and mini size. I would keep them in different type of my make up bag.. maybe a cute pencil case or anything.


SHARP Plasmacluster dan manfaatnya bagi kesehatan dan kecantikan

Heloo Loveleigh...!! aku tau lagi-lagi post kali ini dalam Bahasa Indonesia.. kali ini aku pengen bahas tentang manfaat bagi kesehatan dan kecantikan dari " SHARP Plasmacluster "


Loveleigh sudah pada tau belum sih tentang SHARP Plasmacluster ini..?? ada beberapa beauty blogger yang sudah sempat review dulu. Nah kali ini Kawaii Beauty Japan mengadakan lomba blog competition dengan SHARP pastinya. Yukk mari sekarang aku bantu bahas tentang SHARP Plasmacluster.

Grateful Month end of Febuary'15

Hello Loveleigh...^^ I'm so so sorry.. about my late grateful month end of Febuar'15... To busy and lot's to do.. so noww.. this is my grateful month end of Febuary'15


♡ New Temporary Tattoo that I bought on IG I bought almost 5 design and I love them all this one said that " Perfect Imperfect "
♡ The night before Chinese New Year, Eat with whole family without my little angel Aileen.
♡ Chinese New Year tradition that last for ever... Aileen also come today and she love to play with my little sister ^^
♡Aileen going to Hospital for so many time.. she's terapi from her sicks
♡ Tradition from my family.. always drink a lot of beer, so ju , wine and everything
♡ Beauty Blogger Meet-up 2 and I'm so happy that I could go ^^

Bourjois Rouge Edition Velvet No. 4 - 7 - 8

Hellooo Loveleigh...!! akhirnya aku bisa mereview si Bourjois Rouge Edition Velvet ini yaa.. pastinya kalian2 sudah pada tau kan..?? yuk yuk kita mulai review nya.

Hellooo Loveleigh...!! at least I could review this Bourjois Rouge Edition Velvet..  I think you all have already know about it right..?? Let's go and review about it..!!


101 Makeup : Makeup for Beginners

Photo source : Google

Hello Loveleigh..!! are you a beginner for make up...?? I have some tips and tricks for you. It was so easy for beginner. The makeup that I use was all from drugstore.., It doesn't have to be like my own make up stuff. but..., let me explain something loveleigh, makeup does everything but don't forget to smile =) you look much more better with it. So here we go...

Hello Loveleigh..!! apa kamu pemula untuk makeup..?? aku punya tips and tricks untuk kamu. ini sangat mudah untuk pemula. aku akan mengunakan alat makeup dari drugstore.., tidak harus sama dengan alat makeup yang aku gunakan kok. Tapi..., biar ku jelaskan sesuatu loveleigh, makeup memang melakukan semuanya tapi jangan lupa untuk tersenyum =) kamu akan terlihat lebih cantik.

Beauty Talk: Treat your skin at night


Heii LoveLeigh..!! how was your weekend..?? Great?? Good!! ^^ can't believe that it's already Monday. Soo..., just a little beauty talk again today.  I know how tired you're day was.. but, I hope you clean your face before sleep time . I know how lazy you're to clean your face after that whole day school.. Uni.. or work.. But.., having a clean face for sleep is good for your skin... because your skin also need a good treatment after a long long hardworking day.

Hai LoveLeigh..!! bagaimana hari libur mu?? menyenangkan?? bagus!! ^^ ga disangka sudah hari Senin aja nih. Jadi..., sedikit ngobrol cantik lagi hari ini. Aku tau betapa lelahnya hari kamu.. tapi, saya harap kamu tetap membersihkan wajah kamu sebelum waktu tidur. saya tau betapa malasnya kamu untuk membersihkan wajah kamu setelah kesibukan sekolah.. kuliah.. atau kerja sekalipun.. Tapi..., mempunyai wajah yang bersih sebelum tidur itu sangat baik untuk wajah kamu... karena wajah kamu juga butuh treatment yang baik dari kesibukan perkerjaan kamu.


Beauty Talk: Tentang Jerawat Q&A

Hai Loveleigh..., ntah kenapa tiba2 aku pengen ngobrol2 tentang jerawat nih... maklum 2 hari yang lalu abis ngobrol ama dokter wajah jadi pengen banget sharing ini sama kalian. Jerawat ini umumnya sering bermasalah saat kita berumur 20-40 tahun-an bahkan lebih. Jerawat yang tidak diterapi dengan baik dapat meninggalkan bekas. Bila terjadi bekas ( warna kemerahan, warna kehitaman, lubang / skar), dapat diterapi saat jerawat kamu sudah lebih terkontrol. Yukk kita perdalami lagi tentang jerawat2 menyebalkan ini.

PART 3 My 2nd Visit at Erha Clinic PIK

Hello again Loveleigh..., sorry International Blogger today I write in Bahasa again... so yeah.. ini kelanjutan kisah tentang Breakout ku nah buat teman2 yang blum baca Part 1 dan Part 2 tinggal di klik aja ya ^^ kelanjutan dari PART 3 ini adalah 2nd visit aku ke Erha Clinic di PIK. 

Google
Soo... visit ke 2 ku ini di Erha Clinic tadinya aku mau sama Dokter Caroline tapi karena hari ini tidak ada jadwal datang, akhirnya aku pindah ke Dokter Dian Pratiwi... teman2 jangan bingung ya memang awalnya aku sama Dokter Widjaja tapi karena aku merasa kurang nyaman sama dokter tersebut ( soalnya aku ga bisa bawel nanya ini itu sama dokternya ) akhirnya aku memutuskan untuk pindah ganti Dokter ( kalau kata mama ku maklum lah kalau dokternya itu terkenal dan banyak pasien jadi jarang bisa nanya2 dan ngobrol2... seharusnya sih ga boleh gitu ya... ). Kebetulan kemarin setelah pulang kerja aku langsung ke Erha Clinic yang jaraknya amat sangat dekat dengan kantorku.

Happy CNY day - sheep year

Heloo Loveleigh... happy CNY - sheep year. Hope that loveleigh who also celebrate this year of sheep have a really great year... full of luck... health and Joy.

here some picture night before CNY Day ^^
my family have a tradition of drinking wine... Beer and Soju?? 

LIFE UPDATE ; AILEEN 14 MONTHS


♥ 1-11 Months | ♥ 12 Months & My pregnancy story | ♥ 13 Months

Gong Xi Fat Choi.. from our little family..!! even though ini telat ;p hehehe let me introduce you to Aileen Grandpa and Grandma yang artinya mereka adalah papa mama ku ^^ dan ini pertama kalinya Aileen berjumpa dengan Grandpa... by the way yang biasa aku suka cerita yeye or nai nai itu bukan mama dan papa ku ya.. tapi mereka adalah mama papa angkat aku. Nah photo yang diatas ini adalah mama papa aku yang asli :)


Erha21 Acne Face Powder for Acne Prone Skin

Halo LoveLeigh...!! how have you been..?? do you have acne now..?? Well I'm back with another review. Today review is still about Erha but this is the Face Powder.


So LoveLeigh as you may know this month I've been using Erha Clinic skincare right.. and I can't use any beauty product like BB Cream or anything except eyeliner and eyebrow. 

Part 2 Story of My Breakout ( visiting Erha Clinic PIK )

Hello Loveleigh..!! soo buat teman-teman yang udah sempat baca Part 1 Story of My Breakout ini lanjutannya setelah aku mecoba memakai Erha selama 1 Minggu dan buat Loveleigh reader yang belum sempat baca Part 1 nya bisa klik here ok. seperti sebelumnya.. aku sama sekali belum pernah coba untuk skincare / treatment di cliniq mana pun.. mau itu Erha dll, kenapa sekarang aku berani coba dan pilih Clinic Erha ..??? semua di mulai karna googling review, cari tau teman-teman atau sahabat yang dah pernah coba juga sampai keluarga.

BB Meet-up Second Beauty Bazar, Workshop and Talkshow

Heiii Loveleigh...!! how was your day..?? ga nyangka ya udah bulan Febuary aja.. Febuary bulan dimana para cinta merayakan Valentine dan dimana para Jomboers mencari cara merecokan para pasangan #huahahahahahaha ga deh becanda =p



Part 1 Story of My Breakout

Heii LoveLeigh..!!! I hate to say this... but I will postpone some of my review and tutorial... 
my face having a breakout..!! I don't know why but it's been 3 - 4 months my face look horrible and more horrible. I was thinking that I should go to specialist skincare doctor. I've been wondering should I choose Erha Clinic / Natasha Clinic. please don't puke after seeing my horrible face >.<


LIFE UPDATE ; AILEEN 13 MONTHS



Aileen 13 months.. toddler yang nge gemesin banget..!! di bulan ke 13 ini, Aileen yang jalannya dah super duper lancar tuh dah mulai susah makan.. semenjak giginya sempet numbuh langsung 2... #WOOW!! Ai jadi males makan.. tapi untungnya Ai masih suka ngemil2 biskuit, pisang, roti. semenjak bisa jalan, Aileen itu super duper ngegemesin.. pokoknya selalu netelin yeyenya yang kesana sini XD

Child Development " Perkembangan si Kecil "

Haii-Ho-Hello Loveleigh and all mother around the world...!! this is another of my motherhood section time ^^~ this is just some knowledge for you and I hope it's really help for a new mom and mom wanna be ^^ dan jujur kayaknya post ini aku buat dalam bahasa aja kali ya hehehe ^^~
by the way buat Loveleigh sekalian yang belum kenal anak aku.., aku kenalin sekali lagi ya ^^~