Happy New Year 2015


Happy New year 2015 dear Loveleigh ^^ semoga segala sesuatu di Tahun 2014 kemarin kalian sudah mencapai apa yang kalian mau ya Loveleigh and let's start our 2015 with a joy. Spread more love and happiness around you.


It's a sheep year... and my shio is sheep. So this year is my year. Hope I've full of luck ahead this year and I hope I could find my Mr. Right and someone who could love me and my daughter. I will try my best to make people around me happy and give more love. I will try my best to work more harder and do more make up lesson or anything ^^ Enjoy my life get some holiday for me and Aileen together ^^ definitely I need a new house / apartment to life for me and Aileen together with the nanny ^^~ God Bless My Little Family =)  

about my wishlist...!! I would like to have !!

1. Sonny Camera ILCE-5000
Pengen banget punya satu camera yang bia buat video dan untuk pengambilan photonya cukup bagus... karna selama ini aku pakek kamera handphone terus... dan kurang memuaskan untuk photonya. apa lagi camera sonny ini bisa di bilang kayak canon D600 kalo ga salah.

2. MAC Pro Long Wear Concealer 
Banyak banget beauty blogger maupun beauty guru yang bilang kalau MAC Pro Long Wear ini buagus...!! apa lagi ini juga bisa di gunakan untuk eye primer juga... jadi gw asli pengen banget beli ini... tapi ga kesampean XD

3. SK-II Brightening Series & Mask Sheet
SK-II ini menjadi andalan aku walau baru 6 bulan yang lalu aku gunakan.. dan sekarang udah jadi 7 bulan aku gunakan. sekarang pengen banget beli yg brightening series dan  Mask Sheet nya pengen beli pakek banget..!!

Revolution about my Blog
I hope that on 2015 I would gain another follower and many people inspired from reading my blog and I will managed to post a blog once or twice a week if I can. any beauty related, review, MOTD and my daily grateful month. I was a bit of confuse which language should I write..?? English one or Bahasa one. cause I want that this blog can be read international^^~ well..., we will see.. hope that my English grammar was right ^^  

Well happy new year again everyone.. with love from Mels and Aileen

No comments

Heloo Loveleigh reader.., terima kasih sudah mau mampir dan baca-baca blog post Melswidjaja.

Silahkan tinggalkan comment kalian dibawah sini, aku membaca setiap comment yang ada jangan lupa untuk click 'notify me' button agar saat aku balas comment kalian, kalian akan mendapatkan notifnya